Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-03-17

Vilken miss!

Typ en sån här i lite roligare färg e tanken...

Ja jösses vad det är mycket och hålla koll på nu. Roligt men nervöst. Har ju rätt nyligen upptäckt hur kul det är att läsa bloggar som andra skrivit om husbyggen , inredning och allt annat mellan himmel och jord. Ska försöka mej på att lägga upp en lista med bloggar jag gillar. Åter till MISSEN. Var inne på en blogg igår (som jag tyvärr inte hittar namnet på nu) där tipset till husbyggare var att kolla upp vilken sorts inredning som ingår i garderoberna som kommer med huset. De hade tydligen missat det vilket resulterade i att det blev väldigt dyrt att komplettera senare.Vi som precis skickat slutbeställningen till Marbodal...nej tänkte jag. Har fortfarande inte fattat vad som ingår men ska höra med Tommy på tisdag när han kommer, då vi ska skriva på TOLO:n.

Efter år av släpande på kläder och kånkande på tvättkorgar har ju jag kommit fram till den smarta lösningen att alla i familjen ska ha sina garderober i tvättstugan (stor tvättstuga är det!). Sen ska vi ha tvättnedkast från övervåningens badrum och ned till tvättstugan för att minimera kånket. Så missar jag att kolla upp närmare hur garderoberna är inredda, otroligt klantigt...


Men allt fokus var ju på köket när vi satt med Peter från Marbodal, så garderoberna kom aldrig ens på tal utan de stod bara omnämnda på beställningen som; levereras som standard!!


Skulle naturligtvis ha valt bort garderoberna helt och köpt separat själva...jaja tsss... är väl säkert en miss av många på vägen till drömmen.
Kram