Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-04-23

Nytillkommen bebis i familjen=miljötänk?!

Hon är så fin lilla bebben. Som alltid slår ju beskyddarinstinkten till med full kraft när en liten kommer till världen, de är ju så små och sårbara. Märklig känsla att min syster blivit MAMMA!!Den lilla plutten som jag bytt blöjor på (Jag är 13år äldre)...lite svårt att greppa!
Idag blir det miljötänk så att världen blir en bra plats att vara på för liten Leia...:O)



Har ett tag tänkt skriva om butiken Wilma & Friends som har mycket fint man kan shoppa med samvetet i behåll. Kolla in dessa broscher tex som är gjorda av "gammalt" porslin, de är ju bara helt underbara!
Nostalgi till tusen!!








Det finns halsband också;














...och ringar;







Alla måste ju dra sitt strå till stacken och om jag kan rädda världen genom att köpa smycken som är tillverkade av återvunnet material, pjaaaa.....då får man väl offra sig ;)


Det jag gillar mest är deras sköna filosofi, alltså förutom väldans fina villha-saker då förstås....
De har olika symboler för att märka produkterna, surfa in på sidan för att se vad de står för.


"Vi vill poängtera att vi inte har produkter som möter alla kriterier för en fulländad produkt ur miljö och etiskt perspektiv. Däremot anser vi att om en produkt stämmer in på åtminstone ett kriterie stämmer det överrens med vår filosofi – att erbjuda snygga, eko-vänliga och etiska alternativ som i det lilla hjälper till att vi får en hållbar utveckling" Citat från Wilma&Friends hemsida.



Så himla bra tänk...!! Eller hur?
Kram P


Alla bilder lånade från Wilma & Friends.

Inga kommentarer: