Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-04-26

Vägen

I dag var då dags att flytta på både vedbod och carport. Efter att ha vaknat upp med en rejäl inbillningsförkyldning i kombination med en lika inbillad allergi så tog Robban och jag oss an arbetet.

Först stagade vi upp ytterligare med korslagda plankor mellan stolparna. När det var klart gick vi ner till "HUSET" och intog en riktig lunch med stekt potatis, bacon, stekt ägg, majs, tomater och tunnbröd som Yvonne brassat i ordning. Tog sedan en middagslur innan vi fortsatte.

Rickard och Lina kom förbi för att tvätta nya bilen å då fick även de hjälpa till. Johan kom också, vilket var en himla tur för vi behövde baxa med spätt och kofot lite var stans.

Paulina fick flytta på vår bil några gånger för att Robban skulle få plats med traktorn, så det var en hel del folk inblandade.

Flytten av vedboden gick lätt som en plätt!

Carporten är mycket tyngre, så den bjöd på mer motstånd. Vi hade glömt att sätta krysstag på ett par ställen och det var också där som ett par stolpar böjde sig, men inget som inte går att göra något åt. På det hela taget gick det mycket bra. Så nu kan vi redan i morgon fortsätta med att schakta för vägen.

Tack alla som var med och hjälpte till i dag!

















Pst; Han gör sej till alltså min bror, om ni inte ser det;o)/ Petronella


























































































Inga kommentarer: