Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-04-29

Vitsippor på tomten!

Idag var det fika nere under vår ek som gällde, det är vitsippor överallt i vår "skogsbacke". Vägen kommer ju att gå där mellan träden så vi hoppas på att sipporna inte försvinner utan kommer tillbaka runt om, det är så himla fint. Här följer några bilder, på den längst ned sitter vi under eken och tittar på platsen där huset kommer stå. Lite svårt att fota för solen sken som attan...skönt!! Ö kom med på ett litet hörn oxå ;o)
Kram P.


Pst; Vill bara (med anledning av min sambos två föregående inlägg där jag framställs som värsta huliganen ;o))tillägga att undertecknad har tjatat i eeeevighet om att han måste ha ordentliga skyddskläder när han jobbar, sist kom han rusande med spån i ögat, hm, inga skyddsglasögon, nehejdå, fast man sågar med motorsåg. Så därav min lätta påpekan om klantigheten i fråga. Liite synd tycker jag ju om honom när han trampar på en spik, i smyg..hihi Efter det att jag frågat hur länge sen det är han fick stelkrampsspruta.



























3 kommentarer:

Himmelbit/Njut en smula sa...

Tack för kommentaren hos mig!

Vilka mysiga bilder - riktigt vårigt!

Såg inlägget om kranen. Har du sett kranarna från Tapwell? De går i ungefär samma stil och är såå fina! Här hittar du dem t.ex.:
http://net-vvs.se/shop/classic-618c1.html

Ha en toppendag!
Kram

Ann-Catrin sa...

Underbart namn på en jättefin blogg... vika vackra vitsippor du fotat..blir ju alldeles varm i själen av dom!!

Tack för gullig kommnetar inne hos mig.. måtten är köpta på Marks and spencer för 3 pund..allihop!!

kram kram

Broarne sa...

Hua för grävmaskiner vi har haft några på tomten ett flertal gånger och det ser ju så hemskt ut . Men konstigt nog så lagar sig allt väldigt fort.
Annmarie