Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-09-30

Färg på huset???

Vi har fått några frågor angående färg på huset. Det lutar åt vitt ungefär som detta.
Ev kommer fönsterfoder och dylikt gå i någon svag grå eller grön färg. Nu har de plastat och donat. Det går med raketfart. Nu kan man SE alla rummen. Ikväll ska vi ner till snickar-Krille och snacka tvättnedkast, skafferi och dammsugaruttag. Lite tråk-bilder kan jag bjuda på ;o)
Inatt ska jag jobba :o( ....eller jag menar:o) Positiv inställning till allt livet har att erbjuda är av största vikt...eller hur ;o)





Kram P.


8 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer bli sååå fint! Måste vara en härlig känsla nu när "rummen" är på plats och att kunna gå från rum till rum och tänka sig hur det kommer se ut när allt är klart. Fina spröjs på era fönster och de små fönstrena är också super fina!
Kram

Anonym sa...

´Å, det måste vara härligt att komma till bygget och det har hänt saker fast man inte varit där själv, vi har inte haft möjlighet att leja bort så mycket jobb, men då har vi ju varit sura och bråkiga på varandra i nästan ett år i stället...´´Det går verkligen framåt och fint blir det hos er! Hej Svejs

Vimsingen sa...

Rosa kanske... nej jag bara skojade.
/Vimsingen

Ann-Charlotte sa...

Helt otroligt va fort det går!!!
Vilka underbara utsiktsbilder ni har tagit.
Ha en bra tisdagkväll!
Kramisar
Ann-Charlotte

Camilla sa...

Vi har också valt vitt och är supernöjda! Det låter som att vi ska ha ungefär samma diskussion som er fast imorgon, tvättnedkast, dammsugare och platsbyggt skafferi...! Ha det gott! :-)

ANETTESHUS.COM sa...

Jeg er het enig med dere! Hvitt er absolutt det peneste på denne typen hus! Jeg ville hatt det heeelt hvitt:)

Klem Anette

Karlsebakken 37 sa...

Tack för kökstipset - bara for att du nappade på min idé med turkost så får du en STOR virtuell kram! Och det där med kyrkan var kanske lite väl mycket lovat, blir nog inte bröllop förrän nästnästa sommar. Lite svårt att styra upp bröllop och totalrenovera hus på samma gång... :)

Hursomhelst, jag hade absolut gått för vitt med gråa eller mörkröda fönsterfoder (och röda markiser...!) - men det bästa av allt är att det kommer att bli såå fint oavsett vilken färg ni väljer!

Ha det så kul på jobbet så ska jag försöka sova några timmar innan det är dags för jobb igen...!

Kram Caroline

Lösvirkesbyggarna sa...

Självklart vitt med grå (åt det varmt gröna hållet) detaljer! Och det beror inte på att det är precis det vi också tycker om och har valt, nejdå! ; )
Kram Anna