Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-09-28

Petronella i fejartagen

När huset skulle resas var ju lastbilschaufförerna mycket stressade och det spillde över lite till snickarna. Ett huselement fick de lägga ner på marken och eftersom det regnade blev det rätt lerigt runt huset och när de skulle lyfta det elementet på plats så råkade en av snickarna (Krille) gå med sina leriga skor på panelen. -Det regnar bort av sig själv sedan tröstade han oss - Nej inte riktigt. Vi har inga hard-feelings för sånt här kan hända, men Petronella har sedan dess velat att ta bort leran och idag var det dags. Med piasavakvast och vatten gav hon sig i kast med lerfläckarna, men det bet inte....Det hjälpte inte heller när hon spolade mer vatten med vattenslangen, som jag för övrigt råkade kasta i ansiktet på henne - förlåt älskling. Jag lovar att jag ska öva lite mer på att slänga upp trädgårdsslangar till andra våningen....:-).
Vi får göra rent innan vi ska måla i vår.

/Det var Örjan som skrev

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Tänk vad alla ska undra hur de spåren hamnat där. Tur att ni ska måla över sedan i alla fall.

Kram Ullis

Lösvirkesbyggarna sa...

Stackar Petronella! *fniss* Det var tur att det inte var tegel, som vi har kastat upp till andra våningen i helgen. Det var inte ett enda missöde tack vara en kastare med mycket övning bakom sig. Det är bara att träna Örjan!
: ) Anna

Pernilla sa...

Men suck vad irriterande! Hade också velat ta bort dem!