Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-05-29

Lite hjälp tas tacksamt emot....

Är det någon som vet en bra inte allt för dyr golvmonterad badkarsblandare och/eller har erfarenhet av vad det kan kosta att få vattnet "golvmonterat" istället för väggmonterat?

Om man har en sargmonterad blandare, vem kan hjälpa med att montera den, måste man borra hål i karet och går det att göra det i ett gjutjärnskar?

Surfat runt ett tag nu men blir inte klokare för det! Kanske finns det någon bland alla bygga-hus-människor som har erfarenheter eller tips.

Ska fråga husleverantören också men jag misstänker att ni vet en del;o) Dela gärna med er, skulle vara väldigt tacksam.

Kram P.

3 kommentarer:

Viveka Gulda sa...

Ingen aning, tyvärr..

Ullis/Leva på landet sa...

Hej!

Kul att du hittade in till mig. Oj vilket drömhus ni håller på att bygga. Det ska bli jätte spännande att få följa hur det går för er.

Kram Ullis

ANETTESHUS.COM sa...

Dette var ingen lette spørsmål å svare på, men finner du en flink fagmann på området, får du sikkert svar. Min erfaring er at du må spørre flere enn èn, ikke gi deg, det meste lar seg gjøre!

Lykke til!
Anette