Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-06-20

Ett steg till på vägen

Så igår hade vi då möte med A-hus säljaren samt snickaren. Det var första gången vi träffade snickaren och han gav ett bra intryck, verkar vara lugn och sansad. Inte så mycket krångel, hoppas det håller i sig tiden ut :o)

En del nya saker fick vi reda på.

Det största var väl att vi förmodligen kommer att behöva göra en omlastning då vi har en krök på vägen som det kan bli svårt att komma runt för en 24 meter lång lastbil. Det var ju inte kul, som Örjan sa; de pengarna är så jäkla tråkiga! Instämmer!

Sen fick vi veta att vi kan börja handla kakel, klinkers och bestämma tapeter redan nu, känns ju kul...men lite stressigt. De tapeter som gäller är prisgrupp 7, så man kan bara gå in till en butik och säga det så vet de tydligen vilka de är. Jag har ingen ANING om vilka tapeter jag vill ha. Inte kakel och klinkers heller riktigt.

Min tanke om fristående badkarsblandare var lite tveksam, tydligen någon bestämmelse om att inte ha vattenledning dragen i golvet, snickar´n sa att det kanske löser sig, den som lever får se.

Byta ut ventilerna till frånluftsvärmepumpen skulle nog inte bli några problem iallafall.

Datum för husleverans är 26:e augusti och jag hade ju fått för mej att grunden måste gjutas sex veckor innan men så var det inte.

På det hela taget ett bra möte :o)

Kram P.

3 kommentarer:

Stina sa...

Här går det framåt märker jag. Kramar från mig!:-)

ANETTESHUS.COM sa...

Så spennende! Nå er dere snart igang! Jeg kan love dere at det sikkert blir slitsomt - men mest kjempe-gøy!

Klem Anette

ColonialEast sa...

Vad kul att det går framåt! Har också funderat på fristående badkarsblandare så det var intressant info från er. DSå nu är det bara att ge sig ut i tapet och kakeldjungeln. Det finns ju hur mycket som helst. Och är skitsvårt .... Vi syns där :-)