Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-09-23

Den försvunna brunnen är återfunnen....

Man kan inte ta för många bilder på det pågående bygget. Vi upptäckte för ett tag sedan att det saknades en avloppsbrunn som enligt ritning ska finnas under värmepannan i tvättstugan. Petronella hade för sig att hon sett den innan grunden gjöts, men nu är den inte där. Vi nämnde det för snickaren som hamrade med hammaren i det område där den skulle vara för då brukar man kunna höra om det finns en brunn under, men icke. Han föreslog då att ordna så att det istället för brunnen drogs en slang för övertrycksvattnet som kan komma ut ur varmvattenberedaren istället för brunnen, men vi har inte riktigt kunnat släppa det där och
på förslag från Petronella gick jag härom kvällen igenom våra bilder och på en bild ser man tydligt att brunnen finns med innan grundgjutningen.
Igår skrev jag ut bilden och gick ner till snickaren och visade och då hamrade han fram den under ett par centimeter med betong. Säger det igen - Man kan inte ta för många bilder....




/Det var Örjan som skrev

6 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

tack o tack! Glad att ni hittade brunnen hehe
Kramisar
Ann-Charlotte

Malin Winbladh sa...

Tur med brunnen. Efterom vi "bara" bygger ett sommarhus har vi efter många om och men beslutat att bygga på plintar eftersom huset kommer stå mer eller mindre utan tillsyn under persider på vintern. Nu kokade jag en chutneyvariant på plommon med mycket chili, supergott.

Tidsmästarinnan sa...

Herre min skapare, jag hade nog fått nervkollaps av att bygga hus... (men det är väldigt kul att följa ert bygge! :-)

Många varma hälsningar till er!

Ann-Charlotte sa...

Ok nu har jag laggt ut lite bilder på badrummet ;0)
Kramisar
Ann-Charlotte

Ann-Charlotte sa...

Du är sååå välkommen..du kan ta gubben med dig ni får plats båda två hehe. Det är bara att ringa så börjar jag fylla karet det lär väl vara fyllt när ni är här.
Kramisar!
Ann-Charlotte

Lösvirkesbyggarna sa...

Vad skönt att bilden fanns! Vi försöker också ta mycket bilder för att dokumentera vad vi gör och var vi gör det... Hmmm, hur lät det? ; ) Det gäller hur som helst att inte bara vara ute efter bilder som duger att lägga ut på bloggen.
Kram Anna