Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-05-03

Fin liten blomma!





Tänk vad glad man kan bli för en liten blomma. Tack mamma! Själv ligger man lite lågt med inköp för tillfället, väntar ju bara på huset!!! Men självklart måste man ha lite blomster på altanen även denna sommar, men det känns skumt, lite som om man vill vänta. Denna frasen används mycket just nu; -Sen, när huset är här DÅÅÅÅ så ska vi......



Imorgon bär det iaf av till Ikea, mest för ljusinköp men ska även kolla om de har några snygga bestick. Vi är ju rätt många som äter middag på vardagkvällarna eftersom vi har matlag med mamsen & co. Nu har jag tröttnat på att alltid ha omaka bestick, har jättefina silverbestick men inte tillräckligt många. Tallrikar skulle med behövas...o glas...hm....


Tallriken spets från mateus i rosa eller turkos skulle ju inte vara helt fel, kolla in dessa underbara bilder, det behövs ingen mat... man kan titta sig mätt...;o)







Dessa bilder är lånade från deras hemsida www.mateus.se surfa in där för mer inspirationsbilder...
Kram P.

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Verkligen snygga tallrikar från Matteus - har de i ljusblått själv.
Måste kolla mer på din blogg vill ju se ditt hus med tinnar och torn.

Kram Maud

Gårdsromantik sa...

Nu såg jag det - vilken dröm!
Vad kostar bara huset?

Kram Maud

Gårdsromantik sa...

Hade tänkt lmna kommentar på ditt senaste inlägg men vet ej hur!

Ville bara säga att du verkar ju farlig med motirsågen - kanske man skulle släppa lös dig en mörk natt på de där jäkla tallarna som står på strandskyddet ner mot vattnet!

Kram Maud