Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-07-15

Desto mer man har att välja på desto svårare blir det???

Man letar och funderar, letar lite till och inte blir man klokare. Just nu lutar det åt ett hallgolv från Qvesarum som jag hittade bild på i förrgår. Har varit in på deras hemsida fler gånger och letat men inte efter just golv. Ö har tidigare sagt att han skulle vilja ha tegelgolv i hallen men vi har liksom glömt bort det. Men nu så hittade jag det här för 420kr kvadratmetern. Så nu gäller det att ta reda på om vår golvkille kan tänka sig att lägga detta. Kanske är det är något extra krångel eller så..man vet ju aldrig. Men visst är det fint?!


Samma ställe har riktigt fina tvättställsblandare för 850kr. Vi behöver två st till badrummet uppe.


Även badkarsblandare som jag gillar ffa för det fina "omkopplingshandtaget", priset är 1800kr vilket är det lägsta pris på denna typen av blandare som jag hittat hittills. Sen hoppas jag på att våran rörmokare kan hjälpa till med kopplingar och rör för att få den golvmonterad, om inte detta går så får vi sätta den på väggen. Men jag hoppas, hoppas.... Att köpa en golvmonterad blandare var inte att tänka på. Det var svindyrt (över 10 lax, fatta!) så då hade vi fått skippa badkaret och då är det ju ingen större idé med en flott blandare ;o)


Även handdukshängaren jag visade här kommer ifrån Qvesarum och tanken var att vi skulle beställa hem den och blandarna via posten eftersom det ligger en bit bort. Men när vi nu ev har hittat golv där så bestämde vi oss för att åka dit istället. Känns rätt bra att få ta på saker och känna innan man köper. För ibland ser det ju bra ut på bild men inte riktigt lika bra i verkligheten. Visst man kan ju alltid skicka tillbaka men ändå.

Så det blir en liten minisemester med husbilen! Det är ju inte helt fel. Ska kolla upp vilken väg vi ska åka så kanske det finns några roliga stopp att göra på vägen med!

Kram P




Ps Alla bilder lånade från www.qvesarum.se

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Det är så spännande att titta in på din blogg! Funderar mycket lring bad just nu även om det lär dröja innan det är dags - är så mycket annat.

Det där tegelgolvet var underbart!

Vad kostade den där blandaren som du köpte i inlägget nedanför - var köpte du den?

Vad kul att ni är nöjda med era saker! Det är så roligt när ni hör av er - jag har lite dålig koll just nu - håller på att budar på hus - det är så spännande så jag dör varje gång ett sms kommer.

Kram Maud

Ullis/Leva på landet sa...

Golvet var jättesnyggt och vilken tur att de har blandare också till bra pris. Allt kommer att bli så bra. Trivs ni inte med det kan ni köra hit det istället, hihi

Kram Ullis

Anonym sa...

Men hallååå Qvesarum ligger en timmes bilkörning från oss ung... ni skulle ju kunna komma och hälsa på... I Humlebacken blir man alltid bjuden på mat och vin..

På tal om golvet: Vi köpte liknande golv från Qvesarum och det kostade ung samma, men innan golvläggarna var färdiga hade priset för färdigt golv stigit till ca 2000 kr kvm. Det kostar att lägga ett sånt golv, de kan nämligen inte dra ut bruket över fogarna utan måste sitta och peta ner det för hand. Men det blev helt underbart när det blev klart.
Som sagt, välkomna att hälsa på oss om ni har lust!
kram