Välkommen till oss

Här kan alla som vill följa vårt bygge och våra tankar kring det...resan har bara börjat...

Vi blir glada för varje liten kommentar vi får så lämna gärna en innan ni far vidare! Vi som skriver på den här bloggen är Petronella och Örjan. Bägge läser vi alla kommentarer men det är Petronella som står för svar på frågor och dylikt :o)

P.s Är ni ute efter korrekt svenska och en klar röd tråd ...ja då har ni hamnat helt fel..;o)

2008-08-29

I dag var snickaren här och byggde ställning...

På måndag blir det åka av.....ställningen är på plats....
Micke som skulle hjälpa oss med omlastningen har fixat en större lastare (den tar typ 9 ton) hans egna tar "bara" 4 ton, så nu behöver vi inte oroa oss för att inte omlastningen ska funka - Skönt!
Vi har även dragit fram tillfällig el tills vår ordinarie el är inkopplat mot det allmänna elnätet, men för säkerhets skulle snickaren ta med sig ett elverk, så att inte bygget stannar upp av den orsaken de första lite kritiska dagarna.

/Det var Örjan som skrev

4 kommentarer:

ColonialEast sa...

Härligt! Nu är ni också på G! Ska hålla tummarna för att ni får bra väder när det är dags för resning. Ha en härlig helg!!

Charlottas hemmaplaner sa...

Visst är det härligt pirrigt nu när det närmar sig?! Ni är exakt tre veckor efter oss i byggandet. Skall bli kul att följa ert leverans på måndag. Lova att ta många foton!
Kram

//Charlotta.

Proforma sa...

Tack för din kommentar hos mig! Här har jag varit förut, har dig via på Bloggkoll. Det ska bli kul att följa er väg till drömhuset. Tror det kommer bli otroligt vackert!
Trevlig helg!

Stina sa...

Tänk att det går så fort. Nu kan jag snart börja packa va?
Jag känner verkligen att det ska bli kul. Det tycker väl ni med.Haha...
Kram Stina